Новини

У Динамо є проблеми з трьома гравцями

Артем Бєсєдін, Беніто, а також Джастін Лонвейк під час тренування у Туреччині на зборах займалися тільки біговими вправами. Динамо налаштовується на спаринг з Марибором.
Команда Мірчі Луческу продовжує підготовку до весняної частини сезону на півдні Туреччини.

Першою перевіркою поточної форми після стартових днів збору став контрольний матч проти віденського Рапіду (0:4). І хоча поточний стан суперників був зовсім різним – динамівці тільки розпочали свою підготовку, у той час як віденці провели вже чималу кількість спарингів та вже за десять днів зіграють свій перший офіційний матч у цьому році – тренерський штаб отримав багато корисної інформації за підсумком цієї гри.

Наступного дня після матчу з Рапідом «біло-сині» розпочали роботу з теоретичного заняття, під час якого тренери вказали на помилки, допущені у цій грі. Далі Після теорії команда пішла на тренування у фітнес-залі готелю. Гравці були поділені на дві групи і виконали комплекс вправ, орієнтований на зміцнення м’язів. Про це повідомляє офіційний сайт столичного гранда.

Ввечері динамівці повернулися на центральне поле Mardan Sports Complex, де напередодні відбувся контрольний матч з австрійцями. Заняття розпочалося з пробіжки, за якою слідувала інтенсивна розминка. Далі почалася робота з м’ячами – відпрацювання передач, яка чергувалася з біговими вправами.

Під час основної частини вечірньої сесії «біло-сині» працювали над контролем м’яча, а завершили тренування двосторонкою на стандартному за довжиною, проте обмеженому фішками за шириною полі.

За індивідуальною програмою тренувалися Артем Бєсєдін, Беніто, а також Джастін Лонвейк, які обмежилися біговою роботою на полі.

У четвер «біло-сині» проведуть два тренування на стадіоні, а свій другий контрольний матч на зборі зіграють у суботу, 28 січня, проти словенського Марибора.

Editor

Recent Posts

Усик та Ф’юрі провели першу битву поглядів перед реваншем (відео)

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі вперше провели дуель поглядів напередодні їхнього реваншу. Ввечері середи в…

7 часов ago

Палкін вручив футболку Шахтаря Залужному

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін подарував клубну футболку Послу України у Великій Британії Валерію…

12 часов ago

Представлено форму збірної України з біатлону на сезон-2024/25

Президент української Федерації біатлону Іван Крулько презентував форму нашої збірної на наступний сезон. Біатлоністи збірної…

15 часов ago

Відомі перші учасники Різдвяної гонки з біатлону

Організатори Різдвяної гонки 2024 року оголосили пʼять пар, які візьмуть участь у змаганнях в Німеччині.…

16 часов ago

Усик розповів про свою підготовку до реваншу з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик прокоментував свою підготовку до реваншу проти Тайсона Ф'юрі.…

17 часов ago

Зінченко розповів про свій конфлікт із Гвардіолою

Гравець лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко розповів про свій конфлікт із головним тренером "Манчестер Сіті" Пепом…

18 часов ago