Categories: Новини

Агент назвав ідеальний клуб для Довбика

Колишній тренер львівських Карпат Павло Кучеров, а нині футбольний скаут висловився про перспективи нападаючого збірної України та Дніпра-1 Артема Довбика.

Павло Кучеров заявив, що Довбик може заграти у європейських топ-клубах, але спочатку потрібно пограти вибрати команду середнього рівня.

«Довбик може грати у топ-5 клубах цих країн. Але для початку йому б підійшла така команда, як Вольфсбург. Нехай пограє там рік-два, адаптується, а потім піде на підвищення».

За словами фахівця, українському форварду треба заявити про себе у Європі, щоб гранди запропонували серйозні гроші за трансфер.

«Для грандів дуже важливо побачити, що гравець зміг проявити себе у Європі. Тоді починають пропонувати серйозні гроші. Це такий іспит. А якщо стрибати через сходи, то є великий шанс опинитися на лавці».

Також Кучеров порадив Довбику зробити правильний вибір клубу у майбутньому.

«Довбику потрібно йти в команду, яка потребує нападника, де він одразу отримає кредит довіри від тренера. Якщо він перейде до клубу, де одразу потрібно показувати результат, а там уже є кілька центральних нападаючих – це буде ризиковано».

У поточному сезоні 25-річний Довбик у складі Дніпро-1 провів 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив 16 м’ячів та зробив чотири результативні передачі. Артем став найкращим бомбардиром групової стадії Ліги конференцій.

Раніше інтерес до Довбика виявляли італійські Болонья та Салернітана, а також низка турецьких клубів.

Контракт форварда з Дніпром-1 є дійсним до кінця цього року. Портал Transfermarkt оцінює Довбіка у шість мільйонів євро.

Editor

Recent Posts

ФІФА опинилася в центрі чергового скандалу

ФІФА опинилася в центрі скандалу через затримку виплат футболістам, чиї контракти були розірвані клубами. Як…

22 минуты ago

Усик у незвичному образі з’явився на першій пресконференції до реваншу з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик здивував своїм…

1 час ago

В Челсі розповіли, коли Мудрик зможе реалізувати свій потенціал

Головний тренер лондонського "Челсі" Енцо Мареска поділився думками щодо українського вінгера команди Михайла Мудрика. Після…

2 часа ago

Усик та Ф’юрі провели першу битву поглядів перед реваншем (відео)

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі вперше провели дуель поглядів напередодні їхнього реваншу. Ввечері середи в…

11 часов ago

Палкін вручив футболку Шахтаря Залужному

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін подарував клубну футболку Послу України у Великій Британії Валерію…

16 часов ago

Представлено форму збірної України з біатлону на сезон-2024/25

Президент української Федерації біатлону Іван Крулько презентував форму нашої збірної на наступний сезон. Біатлоністи збірної…

19 часов ago