Футбол

Не такого дебюту всі чекали: Мудрик вперше зіграв за новий клуб

У рамках 21 туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) «Ліверпуль» прийняв на стадіоні «Енфілд» лондонський «Челсі». Команди не забили у цьому поєдинку жодного голу.

Український півзахисник Михайло Мудрик дебютував у складі «синіх», отримавши найвищу оцінку в команді, повідомляє Новини/Укрбіатлон.

22-річний українець усупереч прогнозам експертів з’явився на полі не в основному складі, а вийшов на заміну на 55-й хвилині, замінивши півзахисника Льюїса Холла.

Звіт про матч «Ліверпуль» — «Челсі»

Обидві команди активно атакували, і вже на другій хвилині гості забили гол зусиллями Тьяго Сілви та Кая Хавертца. Після вивчення епізоду за допомогою VAR Майко Олівер скасував взяття воріт. У середині тайму «Челсі» знову створив кілька моментів в атаці, в одному з них Алісон урятував «Ліверпуль». Але завершився тайм нереалізованим шансом Салаха.

На початку другої половини гри Коді Гакпо не влучив у ворота із забійної позиції. Михайло Мудрик отримав перший шанс на 64-й хвилині, але пробив у сітку воріт «Ліверпуля» із зовнішнього боку. Суперники встигли обміняти ще рядом небезпечних моментів, але гра закінчилася нічиєю. «Ліверпулю» та «Челсі» не вдалося поправити турнірне становище.

sportnews

Recent Posts

В Челсі розповіли, коли Мудрик зможе реалізувати свій потенціал

Головний тренер лондонського "Челсі" Енцо Мареска поділився думками щодо українського вінгера команди Михайла Мудрика. Після…

15 минут ago

Усик та Ф’юрі провели першу битву поглядів перед реваншем (відео)

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі вперше провели дуель поглядів напередодні їхнього реваншу. Ввечері середи в…

8 часов ago

Палкін вручив футболку Шахтаря Залужному

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін подарував клубну футболку Послу України у Великій Британії Валерію…

14 часов ago

Представлено форму збірної України з біатлону на сезон-2024/25

Президент української Федерації біатлону Іван Крулько презентував форму нашої збірної на наступний сезон. Біатлоністи збірної…

17 часов ago

Відомі перші учасники Різдвяної гонки з біатлону

Організатори Різдвяної гонки 2024 року оголосили пʼять пар, які візьмуть участь у змаганнях в Німеччині.…

18 часов ago

Усик розповів про свою підготовку до реваншу з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик прокоментував свою підготовку до реваншу проти Тайсона Ф'юрі.…

19 часов ago