Футбол

Поттер висловився стосовно контракту Мудрика з Челсі на 8,5 років

Наставник лондонського Челсі Грем Поттер дав коментар з приводу того, що українець Михайло Мудрик підписав з аристократами угоду на 8,5 років.

Головний тренер Челсі Грем Поттер висловив свою точку зору стосовно того, що український вінгер Михайло Мудрик підписав з лондонським клубом угоду терміном на 8,5 років.

«Це проект для нього та для нас, і можна отримати синергію між двома сторонами. Якщо все піде добре, є фантастичний актив, і клуб у безпеці з точки зору терміну контракту. Це напрямок, у якому клуб хоче рухатися, і я підтримую його, як можу», – цитує Поттера прес-служба Челсі.

Також наставник лондонців додав наступні слова стосовно практики з такими довготривалими контрактами.

«Звичайно, немає ніяких гарантій з будь-яким трансфером, немає ніякої магічної формули, яка б стверджувала, що це спрацює. Яке б рішення ви не прийняли, ви повинні зі смиренням сказати, що не маєте відповідей на всі питання. Ви повинні зробити якомога обґрунтованіше припущення та спробувати якомога точніше передбачити те, що, на вашу думку, може статися. Це виклик для всіх нас», – додав Поттер.

На даний момент лондонський Челсі іде в середині турнірної таблиці АПЛ. Також у лютому лондонці зіграють в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією.

Editor

Recent Posts

ФІФА опинилася в центрі чергового скандалу

ФІФА опинилася в центрі скандалу через затримку виплат футболістам, чиї контракти були розірвані клубами. Як…

21 минута ago

Усик у незвичному образі з’явився на першій пресконференції до реваншу з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик здивував своїм…

1 час ago

В Челсі розповіли, коли Мудрик зможе реалізувати свій потенціал

Головний тренер лондонського "Челсі" Енцо Мареска поділився думками щодо українського вінгера команди Михайла Мудрика. Після…

2 часа ago

Усик та Ф’юрі провели першу битву поглядів перед реваншем (відео)

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі вперше провели дуель поглядів напередодні їхнього реваншу. Ввечері середи в…

11 часов ago

Палкін вручив футболку Шахтаря Залужному

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін подарував клубну футболку Послу України у Великій Британії Валерію…

16 часов ago

Представлено форму збірної України з біатлону на сезон-2024/25

Президент української Федерації біатлону Іван Крулько презентував форму нашої збірної на наступний сезон. Біатлоністи збірної…

19 часов ago