Футбол

Легіонер Динамо висловив бажання покинути клуб

Півзахисник київського Динамо Міккель Дуелунд, який перебуває в оренді в нідерландському Наймегені, може змінити клубну прописку. Данець може повернутися на батьківщину.

Данський хавбек Міккель Дуеленд розглядає варіант із поверненням на батьківщину через малу кількість ігрового часу в Неймегені, орендна угода з якою діє до літа.

«Так, я міг би перейтиво Суперлігу, але поки не знаю, що станеться. Я просто відчуваю, що мені потрібні нові виклики, і працюю над цікавішими можливостями».

За словами гравця, він уже мав розмову з керівництвом Неймегена про можливу зміну клубу. Зараз Дуелунд не має проблем зі здоров’ям і знаходиться в оптимальній формі, але не може пробитися до основного складу. Данський хавбек висловився про свою ситуацію у команді.

«Важко бути орендованим гравцем, тому що, звичайно, клуб може віддати перевагу ставити більше на своїх гравців, де вони можуть заробити на продажі, ніж на того, хто може незабаром знову піти. Я розумію механізми, але для мене це не є ідеальною ситуацією».

Також Дуелунд заявив, що не має наміру повертатися до Динамо, тому що в Україні триває війна з росією. Контракт данця з київським клубом розрахований до літа 2023 року.

«Війна в Україні унеможливила моє повернення в Динамо. Сезон розпочався чудово, але потім трохи розладнався. Тепер я хочу грати більше і нічого не можна виключати. Отже, я хочу піти звідси, і спробувати щось нове», – цитує Дуелунда ВТ.

У поточному сезоні 25-річний Дуелунд у складі Наймегена провів 14 матчів у всіх турнірах, в яких забив один м’яч і зробив два асисти.

Дуелунд перейшов до Динамо з датського Мідтьюлланда у серпні 2018 року за чотири мільйони євро. У складі киян Міккель провів 26 матчів, забив три голи та зробив одну результативну передачу.

Editor

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

6 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

8 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

11 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago