Відомий спортивний журналіст Василь Уткін прокоментував трансфер українського півзахисника Михайла Мудрика із «Шахтаря» до «Челсі».

«Сто мільйонів — це, звісно, дуже багато. Щиро кажучи, я взагалі не розумію, як можуть стільки коштувати послуги людини. Проте це ринкова ціна, тому що практично ті самі гроші «Арсенал» пропонував за Мудрика. Якщо є два конкуруючі клуби, два конкуруючі покупці і одному з них товар йде, то це означає, що ціна була ринковою. Хоча можливо, що це ринок розлютився і божеволіє. До речі, я не став би звертати увагу, що все це відбувається в зимове трансферне вікно, тому що такий нинішній сезон він викручений.

В Англії вболівальники міркують: як так, хлопець хотів до «Арсеналу». Як же його переламали через коліно і змусили заради якихось зайвих мільйонів, шматків бабла, перейти у зовсім іншу команду? Ось «Лідс» продавав Рафінью, який хотів до «Барселони». А «Лідс» мав більш вигідну пропозицію, і вони вирішили: ти стільки для нас зробив, ми й так отримаємо великі гроші, йди. Ось це справжня повага.

Не знаю, що було за лаштунками переходу Мудрика. Але хочу запитати: Рафінья хотів до «Барселони», перейшов — йому вийшло? Це вийшло добре? Коротше кажучи, дуже складна історія», — сказав Василь Уткін у відео на своєму YouTube-каналі.