Футбол

Експерти в Бельгії відзначили українського нападника Яремчука

27-річний форвард національної збірної України та Брюгге Роман Яремчук перебуває під пильною увагою бельгійської преси після своїх не найвдаліших виступів останнім часом.

Яремчук після свого трансферу з Бенфіки до Брюгге влітку минулого року все ніяк не може набрати форми. У його активі поки що 19 матчів за команду, в яких він забив два голи та віддав дві результативні передачі.

Аналітик Рене Вандерейкен говорить про те, що Яремчук часто потрапляє у невиправдані офсайди і йому не вистачає впевненості через останні невдачі. При цьому фахівець відзначив його хороший менталітет та працездатність.

У коментарі Het Nieuwsblad Вандерейкен розмірковував, що тренер Брюгге Скотт Паркер продовжить випускати Ярмемчука на поле, однак він зробив би вибір на користь нападника Феррана Хутгла, коли тільки той відновиться після травми.

У свою чергу аналітик Юрі Малдер помітив покращення у грі Яремчука в його останній грі проти Андерлехта в рамках 20 туру чемпіонату Бельгії (1:1).

«Яремчук добре мав м’яч. Мені подобаються нападники, які можуть впевнено працювати з м’ячем у штрафному майданчику. Він розумний гравець. У нього є швидкість та сила. Я думаю, що він досконалий нападник і вважаю, що Брюгге буде успішним з ним, – сказав фахівець у коментарі Sporza.

Зазначимо, що Брюгге після 20 турів у чемпіонаті Бельгії посідає четверте місце у турнірній таблиці. Від лідера Генка команда відстає на 17 балів.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

2 часа ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

10 часов ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

22 часа ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

1 день ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

1 день ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago