Організація поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком триває, і зараз співпромоутери Ф’юрі Боб Арум і Френк Уоррен чекають офіційної пропозиції від близькосхідних інвесторів, які бажають влаштувати ще один великий бій у суперважкій вазі в Саудівській Аравії.

Іншим варіантом є проведення цього бою на батьківщині Ф’юрі на лондонському стадіоні Вемблі, і в цьому випадку Усик, за словами Арума, точно не зможе розраховувати на рівний поділ призового фонду.

«Всі згодні з тим, що якщо ця пропозиція [з Саудівської Аравії] надійде і вона буде реальною, то туди ми й відправимося, — цитує Арума BoxingScene.com. — Якщо ні, то ми організуємо бій на Вемблі».

«Ми дали їм термін до кінця тижня, і я вважаю, ми отримаємо їхню пропозицію, — додав Арум про саудити. — Якщо ні, бій буде на Вемблі, і тоді нам треба обговорити частки, бо Усик хоче 50 на 50. Це неправильно, якщо бій буде на Вемблі, бо там буде 95 тисяч британців і великі гроші від платної трансляції бою у Великій Британії, тому Тайсон заслуговує на левову частку».

У разі проведення бою в Саудівській Аравії, за словами Арума, цим займеться сторона, що приймає.

«Якщо з’являться інвестори із Саудівської Аравії, нам не треба буде це робити, тому що вони домовляються з кожним боксером окремо, – зазначив Арум. — Нас запевнили, що пропозиція з’явиться у нас цього тижня. Я повірю в це, коли його побачу, але в минулому вони не підводили».