Малік Скотт, тренер Деонтея Уайлдера, висловився про можливий поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

«Шанси абсолютно рівні. Вірю, що Усик має вміння, щоб уникнути клінчів і навалювання масою. Думаю, він знає, як діяти з великим суперником. Але і Ф’юрі знає, як боротися з маленькими боксерами. Цей бій зводиться до того, хто більш майстерний боєць. Я зовсім не здивуюсь перемозі Усика над Ф’юрі, але так само для мене не стане сюрпризом зворотний результат», – сказав Скотт в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

Усик останній поєдинок провів проти британського спортсмена Ентоні Джошуа у серпні 2022 року. У цьому протистоянні роздільним рішенням суддів перемогу здобув Олександр. На його рахунку 20 перемог (13 нокаутом) та жодної поразки.

Ф’юрі востаннє виходив на ринг проти свого співвітчизника Дерека Чісори у грудні минулого року. Цей бій, зупинений у десятому раунді, завершився на користь Тайсона технічним нокаутом. У його активі 33 перемоги (24 нокаутом), одна нічия та жодної поразки.