Футбол

З’явилися нові подробиці трансферу лідера Динамо у іспанський клуб

Раніше з’явилася інформація, що 25-річний вінгер пройшов медогляд у Жироні та погодив контракт. Угода буде підписана на чотири роки і набуде чинності з нового сезону.
За даними журналіста Ігоря Бурбаса, Циганков всю зимову відпустку провів в Іспанії, де його агент Пере Гвардіола винайняв будинок, створив усі умови для тренувань та підтримки форми.

Також Бурбас у своєму телеграм-каналі зазначив, що капітан Динамо до останнього відтягував підписання контракту із Жироною.

«Футболіст Динамо до останнього вагався. І шукав найкращий варіант. Більше престижні клуби справді цікавилися ним. Але виключно як вільним агентом із літа. І були готові вести переговори з лютого, коли закриється трансферне вікно, а з ним і поточні кадрові проблеми».

За словами журналіста, Циганков прагнув закрити всі питання з іншим клубом у січні та не хотів повертатися до Києва без контракту.

«Важливою у цій історії для Віктора також було не повертатися до Києва до підписання попереднього контракту із новим клубом. Оскільки був ризик не виїхати з країни без підписання нової угоди із Динамо. Саме тому його не було на медогляді київської команди.

Поточний контракт Циганкова з Динамо закінчується влітку 2023 року, авторитетний портал Transfermarkt оцінює вінгера 22 млн євро.

Жирона зараз займає 12-е місце в іспанській Ла Лізі з 21 очком після 17 зіграних турів. Зазначимо, іспанський клуб входить до сім’ї клубів «Сіті груп» разом із Манчестер Сіті, Труа, Палермо, Нью-Йорк Сіті та іншими.

Додамо, що Жирона на очах Циганкова перемогла Севілью з рахунком 2:1.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

3 часа ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

15 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

18 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

20 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 дня ago