Три дні тому «містяни» та «пенсіонери» зустрічалися у регулярному чемпіонаті. Тоді підопічні Гвардіоли здобули мінімальну перемогу (1:0), а долю поєдинку вирішив гол Ріяда Мареза.

У кубковому протистоянні Марез теж добряче попсував нерви «синім». На 22-й хвилині форвард Манчестер Сіті блискуче виконав штрафний, поклавши м’яча обвідним ударом у праву «дев’ятку».

Уже за кілька хвилин Хаверц зіграв рукою, і арбітр призначив пенальті у ворота підопічних Грема Поттера. Вирок взявся реалізовувати Альварес: Аррісабалага був близьким до того, щоб врятувати свою команду. Воротар Челсі навіть торкнувся м’яча пальцями, але він все одно опинився у сітці.

Під завісу першого тайму Манчестер Сіті довів рахунок до розгромного – Марез у штрафній «синіх» закинув на Вокера, той точним пасом знайшов Фодена, а хавбек зблизька розстріляв ворота опонентів.

По перерві шанс відквитати один гол був у Маунта: він пробивав із середньої дистанції, однак Ортега виручив «містян». Натомість наприкінці другого тайму ще більше свято для фанів на Етіхаді зробили манкуніанці. Кулібалі грубо зіграв проти Фодена – суддя призначив ще один пенальті у ворота Челсі. Одинадцятиметровий холоднокровно реалізував Марез та оформив дубль.

4:0 – Манчестер Сіті не помічає Челсі на шляху до 1/16 Кубка Англії.