Футбол

Тренер Арсеналу потужно висловився про Мудрика

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета прокоментував переговори з трансферу вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. Коуч також торкнувся питання конкуренції за гравця з боку Челсі.

“Необхідно узгодити вартість між клубом-продавцем та клубом-покупцем. І це складно, адже є багато клубів з великими фінансовими можливостями, щоб витрачати великі суми, і ми повинні конкурувати з ними. Для цього ми повинні знаходити хороші можливості та бути привабливими для гравців. Зрештою, гравці вирішують, де вони хочуть виступати. Якщо вони хочуть грати за наш клуб, це здорово”.

Раніше повідомлялося, що Челсі запропонував українцеві зарплату вищу за Арсенал. Сині готові платити українцю 7,5 мільйона євро на рік, тоді як Арсенал раніше запропонував Мудрику 5,5 мільйона євро + бонуси. Шахтарю клуб зі Стемфорд Брідж пропонує за трансфер Мудрика 80 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Мудрик надає пріоритет саме Арсеналу. Вінгер погодив із Канонірами особисті умови п’ятирічного контракту.

Арсенал лідирує в АПЛ, випереджаючи найближчого переслідувача Манчестер Сіті на п’ять очок. У наступному матчі команда Мікеля Артети зіграє з Оксфорд Юнайтед у Кубку Англії 9 січня.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

16 минут ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

12 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

15 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

17 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago