Головний тренер Арсеналу Мікель Артета прокоментував переговори з трансферу вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. Коуч також торкнувся питання конкуренції за гравця з боку Челсі.

“Необхідно узгодити вартість між клубом-продавцем та клубом-покупцем. І це складно, адже є багато клубів з великими фінансовими можливостями, щоб витрачати великі суми, і ми повинні конкурувати з ними. Для цього ми повинні знаходити хороші можливості та бути привабливими для гравців. Зрештою, гравці вирішують, де вони хочуть виступати. Якщо вони хочуть грати за наш клуб, це здорово”.

Раніше повідомлялося, що Челсі запропонував українцеві зарплату вищу за Арсенал. Сині готові платити українцю 7,5 мільйона євро на рік, тоді як Арсенал раніше запропонував Мудрику 5,5 мільйона євро + бонуси. Шахтарю клуб зі Стемфорд Брідж пропонує за трансфер Мудрика 80 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Мудрик надає пріоритет саме Арсеналу. Вінгер погодив із Канонірами особисті умови п’ятирічного контракту.

Арсенал лідирує в АПЛ, випереджаючи найближчого переслідувача Манчестер Сіті на п’ять очок. У наступному матчі команда Мікеля Артети зіграє з Оксфорд Юнайтед у Кубку Англії 9 січня.