Баварія підписала контракт з універсальним захисником Дейлі Бліндом до кінця сезону 2022/23.

Як інформує офіційний сайт Баварії, 32-річний Блінд уклав угодну з мюнхенським клубом до кінця поточного сезону. Спортивний директор Баварії Хасан Саліхаміджич натякнув на те, що універсалізм гравця став одним із чинників його підписання.

«Ми раді, що Дейлі приєднався до нашої команди. Дейлі – універсальний захисник, здатний зіграти як на лівому фланзі, так і в центрі. Він має великий міжнародний досвід і лідерські якості. Я впевнений, що він нам допоможе», – зазначив директор.

Сам Блінд сказав: «Я не можу дочекатися, щоб зіграти за Баварію. Наближається найважливіша частина сезону, на кону якої стоять титули. Такий клуб, як Баварія, може виграти будь-який трофей. Бажання здобути трофеї було ключовим у моєму рішенні. Я сподіваюся, що зможу поділитися своїм досвідом, щоб допомогти команді».

Раніше 32-річний Дейлі Блінд виступав за Гронінген, Аякс та Манчестер Юнайтед. Нещодавно захисник став вільним агентом, розірвавши угоду з амстердамським клубом. За національну збірну Нідерландів Блінд зіграв 99 матчів, забив 3 голи (на ЧС-2022 – 5 поєдинків, 1 гол, 1 асист).