Валерій Карпін став учасником скандалу в Естонії

Головний тренер збірної Росії на свята поїхав додому разом із сім’єю.

В Естонії перед Новим роком він відвідав зустріч із колишніми та чинними футболістами. Фотографію опублікував екс-захисник «Торпедо», «Хімок» та збірної Естонії Андрій Степанов.

На зустрічі також були капітан збірної Естонії Костянтин Васильєв, форвард Сергій Зенев, тренер Андреса Опера, а також колишні футболісти – Сергій Парейко, Артур Котенко, Дмитро Круглов, Євген Новіков, Олександр Дмитрієв, Ігор Морозов.

Зустріч естонських футболістів із тренером збірної Росії та «Ростова» не сподобалася об’єднанню естонських уболівальників MTÜ Jalgpallihaigla.

«Таку поведінку не можна акцептувати. Незважаючи на те, що ця зустріч була приватною і не була ними організована, як громадяни Естонії та представники національної збірної, вони несуть моральний обов’язок відстоювати ті самі цінності, за які виступає як естонська держава, так і більшість Європи.

Відносини з високопоставленими російськими футбольними посадовими особами сьогодні є неприйнятними», – йдеться у заяві фанатів.

У групі про естонський футбол на фейсбуці після цього створили опитування щодо того, чи підходить Васильєв на роль капітана національної збірної. 35% відповіли «так», 65% — «ні».