Відомий американський промоутер Лу Дібелла вважає, що британець Джо Джойс зможе розібратися з українським чемпіоном Олександром Усиком.

«Хто переможе у бою Усик – Джойс? Напевно, Джойс. Він нагадує мені друге пришестя Джорджа Формана, і я розцінюю це як великий комплімент. Збоку може здатися, що у мене з Джо якісь справи, але нічого подібного. Я просто його великий фанат.

Він ніби зі старої школи: фізично сильний та нещадний важкоатлет. Я люблю дивитися на нього у справі. Думаю, ви зі мною погодитеся, що за ним весело спостерігати. Усик дуже великий майстер, який уміє все. Він будь-кому задасть бій. Віртуально він найкращий боксер серед усіх, особливо у надважкій вазі, де між ним та Тайсоном Ф’юрі невелика різниця.

Це говорить про те, що для Усика бій проти Ф’юрі буде найскладнішим. Але Джойса неймовірно складно здолати. Це ж безжальний монстр якийсь. Він пропускає удари, але все одно йде прямо на тебе, щоб прикластися по тобі своїми важкими кулаками. Він справді безжальний», – наводить слова Дібелли Vringe з посиланням на Seconds Out.