Регулярного чемпіона WBA у легкій вазі Джервонту Девіса, який 7 січня у Вашингтоні має провести поєдинок проти Ектора Гарсії, заарештували 27 грудня в окрузі Брауард у штаті Флорида за звинуваченням у домашньому насильстві. Дані про арешт боксера опубліковано офісом шерифа округу.

Згідно з даними поліції, боксер, який готувався до поєдинку в Майамі, перебуває під арештом, і чи дозволять йому вийти під заставу вирішуватиметься під час слухань. Він звинувачується в домашньому насильстві, що спричинив шкоду здоров’ю, але чи пов’язаний арешт із попередніми звинуваченнями Девіса в домашньому насильстві у штаті Флорида у 2020 році чи з новими звинуваченнями невідомо.

Як повідомляє Fight Freaks Unite, представники Девіса поки що збирають інформацію про арешт боксера і поки що не дають коментарів. Відповідно, поки невідомо, чи вплине цей арешт на проведення поєдинку 7 січня, і наскільки великою буде репутаційна шкода для організаторів бою після з’ясування подробиць звинувачень у домашньому насильстві.