Футбол

Відомий інсайдер розповів, чому зірвався трансфер Маліновського до АПЛ

Відомий футбольний журналіст Фабриціо Романо висловився про ситуацію навколо можливого трансферу хавбека Аталанти Руслана Малиновського до Тоттенхема.

Журналіст та інсайдер Романо заявив, що 29-річний українець сам хотів би грати під керівництвом головного тренера лондонців Антоніо Конте. Вони перетиналися в Італії, коли італієць очолював Інтер із 2019 по 2021 рік.

За інформацією інсайдера, Тоттенхем хотів придбати Малиновського ще влітку, проте Аталанта не прийняла їхньої пропозиції, що й загальмувало угоду.

«Малиновський залишається гравцем, якого вони цінують. Тоттенхем хотів його влітку, і він був у пріоритеті, але проблема тут в Аталанті. Клуб не ухвалив пропозицію про оренду з правом викупу. Італійці були налаштовані виключно на повноцінний трансфер», – сказав Романо GivemeSport.

Зазначимо, що контракт Малиновського з Аталантою закінчувався вже наприкінці цього сезону, і футболіст міг залишити команду на правах вільного агента. Проте зовсім недавно клуб із гравцем продовжили угоду ще на рік, що може говорити про згоду сторін зробити вигідний для всіх трансфер.

У поточному сезоні Малиновський провів за Аталанту 14 матчів у Серії А, в яких відзначився одним голом та двома гольовими передачами. Трансфермаркт оцінює гравця у 18 мільйонів євро.

Editor

Recent Posts

Себастьян Самуельссон розкритикував Баха через Росію

Олімпійський чемпіон, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон висловився про президентство Томаса Баха в Міжнародному олімпійському комітеті…

1 час ago

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

19 часов ago

Костюк не втратила позицій в новому рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції у світовому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

1 день ago

Відомий лижник увійшов у тренерський штаб збірної України з біатлону

Український лижник Олексій Красовський став провідним тренером штатної команди з біатлону. За даними видання "Чемпіон",…

1 день ago

Біатлоніст Баккен, який мав проблеми із серцем, пропускає чемпіонат Норвегії

Норвезький біатлоніст Сіверт Гутторм Баккен був змушений відкласти повернення в біатлон через застуду. Спортсмен планував…

1 день ago

Міжнародна спортивна федерація зберегла обмеження щодо росіян і білорусів

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) залишила обмеження щодо виступів російських та білоруських шахістів на міжнародних змаганнях,…

1 день ago