Футбол

Журналіст пригадав скандал з Суркісами через матеріал про Динамо

Журналіст Роман Бебех пригадав, як його робота про події на трибунах НСК Олімпійський під час матчу Ліги чемпіонів Динамо – Челсі спричинила чималий резонанс.

«Був один момент, коли Динамо не сподобався матеріал, який вийшов у нас на «2+2». Дуже великий конфлікт був. Ми спілкували тоді з братами Суркісами. В них була позиція, що я був під впливом, мене хтось мотивував. Загалом, вони три варіанти називали. Приурочено це було до матчу Динамо – Челсі, коли на трибунах побили темношкірих, я зробив матеріал про це.

Просто багато людей дивляться в суть і кажуть, що «Профутбол» типу підтримував Динамо, а канал «Футбол» – Шахтар. Ті матеріали, які виходили в нас, вони часто були критичними до Динамо. І тут якраз був такий момент, що цей матеріал дійшов до УЄФА. Вони (брати Суркіси – прим. «Футбол 24») сказали, що ми маємо поговорити. Ми пішли на цю зустріч з Ігорем Цигаником.

Я сказав, що я сам не піду, бо знаю, яке спілкування в таких ситуаціях. Я переживав, бо я, молодий пацан, іду на зустріч з братами Суркісами. Не на «стрілу», це була проста розмова. Спочатку Григорій Михайлович жорстко так наїхав. Був такий момент, він мені сказав: «ну ти ж киянин, ти ж підставив Динамо, ти вболівальник Динамо». Я відповів, що не є вболівальником. «Як це не вболівальник? Тоді нам немає про що говорити».

Кажу «ви хочете розібратись, чи просто свою позицію?» Він закінчував розмову, потім починав. В результаті, я хочу всім сказати, хто в професії чи хоче в неї прийти: якщо ви чесні і не брали гроші, ви можете десь помилятись. Але якщо це помилки, то ви завжди можете аргументувати цю позицію, чого так сталось. Їм може не подобатись це, але якщо вони бачать, що ви це чесно зробили…

Ігор Циганик пішов зі мною, в нього була проста позиція «ми робили свою роботу. Вона вам може подобатись чи не подобатись, але не ми били людей на стадіоні, ми висвітлювали цю ситуацію». Нам ніхто не платив гроші, нас ніхто не заряджав. Ми змогли це їм пояснити. Коли ми розходились, потиснули руки і пішли далі. Вони дивились нам в обличчя чесно, хоча від них лунали питання «хто вас мотивував?» і так далі», – поділився Бебех в інтерв’ю «Футбол 24».

Editor

Recent Posts

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

10 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

11 часов ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

12 часов ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

16 часов ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

1 день ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

1 день ago