Новини

«Умивається грошима росії». Відомий футболіст «наїхав» на Андрія Шевченка

Колишній нападник збірної України з футболу Роман Зозуля украй емоційно прокоментував вчинок свого колишнього партнера по команді Андрія Шевченка. Екстренер «жовто-синіх» під час ЧС-2022 взяв участь у матчі легенд футболу, де в обіймах сфотографувався із президентом ФІФА Джанні Інфантіно, повідомляє Obozrevatel.

Після того, як Інфантіно та ФІФА заборонили президенту України Володимиру Зеленському виступити перед фіналом чемпіонату світу, у Зозулі урвався терпець.

«Давайте розплющимо очі. Настав час, поставити крапки над і. Ви розумієте, що проросійський Інфантіно і далі вмивається російськими грошима! Повністю вся структура ФІФА і далі танцює на російських рублях. Андрій Шевченко. Посол. Патріот. Великий тренер і футболіст. Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА в необхідності дати можливість виступити Зеленському, просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чиї руки в лайні російських грошей. Боже, та що ж відбувається. Куди всі дивляться?» — написав Роман у своєму Telegram-каналі «Зозуля кує».

Ексфутболіст дав пораду Шевченку.

«Андрій замість спроб домовитися про зняття санкцій з Абрамовича та пропозицій ввести його в переговорну групу — краще б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, і на який не впливатиме Росія. Неможливо це вже терпіти. Запам’ятайте, ми сильна та вільна країна, до якої увірвався ворог о 4-й ранку. І вже 9 місяців тероризує всю країну. Знищує, гвалтує, краде, вбиває… А ви, пане Шевченко, і далі тиснете руки тим, хто підтримує Росію», – зазначив Роман.

Зозуля також нагадав про кар’єру Андрія Миколайовича.

«Якщо хтось забув про політичну кар’єру пана Шевченка, то хочу вам нагадати, що його партія ОПЗЖ. А нещодавно журналісти розкопали його бізнес разом з Абрамовичем. Звичайно, хтось скаже, що на це можна заплющити очі. Тоді нагадаю вам, про те, хто кум у пана Андрія: Сільвіо Берлусконі. Людина, яка товаришує з Путіним. Людина, яка звинувачує у війні Україну, а не мерзенну Росію. Ну і давайте не будемо забувати про НОК, куди Шевченко пішов разом із усіма з ОПЗЖ», – підсумував Зозуля.

sportnews

Recent Posts

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

27 минут ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

3 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

18 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

19 часов ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

20 часов ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

1 день ago