Футбол

Луческу назвав збірні на ЧС-2022, які його вразили

Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про секрет успіху півфіналістів чемпіонату світу 2022 року в особі національних команд Хорватії та Марокко.

Румунський фахівець Мірча Луческу ще до гри марокканців і французів передбачав прохід європейців, проте віддав належне учасникам 1/2 фіналу ЧС-2022, які програли.

«Я був вражений тим, як команди з невеликих країн підготувалися до цього чемпіонату світу, що стало великим сюрпризом, який показує, що у світі існує баланс цінностей».

Також Луческу впевнений, що в основі їхнього успіху лежить фундаментальна робота та самовіддача на футбольному полі.

«Всі знають, що робити, як готувати гравців. Вони створили академії для молоді, вони відправляють гравців до сильних чемпіонатів із раннього віку, і коли вони збираються разом у національній команді, вони утворюють однорідні, сильні, мотивовані склади», – наводить слова Луческу GSP.

Ще Луческу відзначив збірні Південної Кореї, Австралії, США та Японії, визнавши їх заслужений вихід до 1/8 фіналу ЧС-2022.

Нагадаємо, що у півфінальних поєдинках Хорватія та Марокко без шансів поступилися путівками у фінал Аргентині (0:3) та Франції (0:2) відповідно.

Відмітимо, що фінал Мундіалю Аргентина – Франція відбудеться 18 грудня, початок – 17:00 за Києвом. На день раніше пройде матч за третє місце між Хорватією та Марокко.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

4 часа ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

16 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

18 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

21 час ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 дня ago