Футбол

Маліновський обрав збірну, за яку вболіватиме на ЧС-2022

Півзахисник Аталанти й збірної України Руслан Маліновський поділився своїми думками щодо ЧС-2022 та підтримку Польщі на ньому.

«Як правило, мене цікавить тільки збірна України, я не фанат інших команд, але в цього випадку ми маємо справу з винятком. Зі зрозумілих причин я буду вболівати за збірну Польщі. Сподіваюся, ви (Руслан спілкувався з польським журналістом – прим.) повернетеся звідти якомога пізніше.

Ми можемо бути вам тільки вдячні. Мало того, що багато наших громадян знайшли притулок у Польщі, але ви також віддали арени нашій збірній та нашим командам у єврокубках. Раніше я грав у Польщі, і тут завжди була чудова атмосфера. І тоді наші клуби теж могли почуватись, як вдома. У ці вкрай важкі для нас моменти такі жести безцінні.

Гра Лєвандовскі з пов’язкою у кольорах України у плей-офф ЛЧ? Це знак великої солідарності з Україною. Якщо така велика зірка, як Роберт Лєвандовські, грає з капітанською пов’язкою у кольорах України, то це вкрай важливий жест. По-перше, для всієї України, а по-друге, для всього світу. Тому що це знак для всіх людей, що відбувається щось важливе.

Можна тільки бути вдячним Роберту і польській команді за те, як вони поводилися. Він чудовий гравець, який вже вписав себе в історію футболу і, напевно, напише ще більше глав», – цитує Маліновського Sportowe Fakty.

Свій шлях на Мундіалі «Кадра» розпочне сьогодні, 22 листопада, поєдинком проти Мексики. Також суперниками наших сусідів будуть Саудівська Аравія та Аргентина.

Editor

Recent Posts

Визначилися переможці естафетних гонок на літньому чемпіонаті України з біатлону

У четвер, 26 вересня, на літньому чемпіонаті України з біатлону, що проходить у Яворові Львівської…

4 часа ago

Костюк вилетіла з турніру WTA 1000 в Пекіні

Перша ракетка України Марта Костюк зазнала поразки в матчі другого раунду турніру WTA 1000 в…

4 часа ago

IBU запровадив нові правила старту в спринтах і індивідуальних гонках на Кубку світу

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) ввів нові правила старту в спринтерських та індивідуальних гонках на Кубку…

7 часов ago

Українського чемпіона Європи дискваліфіковано на 6 років

Чемпіона Європи з важкої атлетики Дмитра Чумака дискваліфікували на шість років, повідомляє Міжнародне агентство допінг-тестування (ITA).…

10 часов ago

На фронті загинув чемпіон України з MMA

На російсько-українській війні загинув чемпіон України з MMA Назарій Гаврилець. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет…

13 часов ago

Вірер візьме участь у новому біатлонному сезоні

Італійська біатлоністка Доротея Вірер візьме участь у новому біатлонному сезоні. Про це повідомив український виробник…

1 день ago