Футбол

Стало відомо, хто визначить долю Роналду в МЮ після скандальних заяв

Співвласник «Манчестер Юнайтед» Джоел Глейзер прийме остаточне рішення щодо майбутнього Кріштіану Роналду в команді після скандального інтерв’ю форварда, в якому він, зокрема, розкритикував клуб та тренерів.

Позиція Роналду в «Юнайтед» вважається неспроможною після того, як він сказав, що відчуває себе зрадженим клубом, що не поважає головного тренера Еріка тен Гаґа.

Інтерв’ю було розцінено як спроба Роналду змусити клуб продати його після чемпіонату світу-2022. Але Глейзер матиме останнє слово щодо будь-якого рішення про продаж форварда. Агент Роналду Жорже Мендеш має представити список клубів, які бажають купити його клієнта.

Керівництво «Юнайтед» підтримало те, як тен Гаґ поводився з гравцем, зокрема його рішення виключити Роналду зі складу та наказати йому тренуватися не з першою командою після того, як він відмовився вийти на заміну в матчі проти «Тоттенгема».

На недільний матч проти «Фулгема» в АПЛ Роналду не потрапив у склад «Юнайтед» на другу гру поспіль після того, як клуб заявив, що у нього невідома хвороба. Але в понеділок він тренувався зі збірною Португалії, яка розпочала підготовку до чемпіонату світу в Катарі.

Ходили численні припущення про те, що Роналду залишить «Юнайтед» ще до початку сезону, але потенційний відхід ускладнюється обмеженою кількістю клубів, які можуть дозволити собі оплатити його заявлену зарплату — близько 500 000 фунтів на тиждень.

У Роналду залишилося шість місяців контракту з клубом, юристи «Юнайтед» переглянуть інтерв’ю, щоб визначити правову позицію клубу.

Офіційні особи «МЮ» ще не бачили повного інтерв’ю. Вони взагалі не знали, що воно вийде, поки в мережі не з’явилися тізери.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

22 часа ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

3 дня ago