Тайсон Ф’юрі щиро пояснив, чому вирішив відновити боксерську кар’єру.

«Коли я побив Вайта у квітні, справді хотів завершити кар’єру. Клянусь Богом, я не міг бути більш впевненим у чомусь за все своє життя. Провів кілька місяців поза рингом, написав свою третю книгу. Також продюсував пісню для ЧС. Тому був дуже зайнятим. Але без боксу просто відчував, що більше не маю жодної мети у своєму житті.

Поки був на пенсії протягом тих чотирьох місяців, вже не відчував себе так, як у 2015, 2016 та 2017 роках. І я повернувся у той стан, коли життя стало нудним та без сенсу. Я повертаюся не для бою за титул, не для додаткових прибутків, не для 5 або 25 поєдинків, не для абсолюта. Я боксую через свій психічний стан.

Без цього всього мій психічний стан погіршується. Не знаю іншого способу залишатися при здоровому глузді. Це я вам кажу відверто та максимально чесно. Не знаю, як залишити бокс», – розповів Ф’юрі в інтерв’ю BT Sport.

Нагадаємо, Ф’юрі повернеться в ринг 3 грудня проти Дерека Чісори. Після цього британець, ймовірно, спробує організувати бій проти Олександра Усика.