Вінгер Шахтаря Михайло Мудрик розповів, як ставиться до трансферних чуток.

«Скажу так, у мене вже був такий невеликий досвід. Коли влітку була та трансферна сага, з тими чутками й усім іншим… Мільйон дзвінків, якихось обговорювань. Мені взагалі не сподобалося. Більше не хочу взагалі бути всередині цієї кухні. Мені краще, щоб коротко і конкретно. Я розмовляв з двома чи трьома тренерами інших клубів. Це Ніцца, Байєр та Брентфорд. Тоді, коли не вийшло, я засмутився. Але зараз ми бачимо, що божий план кращий, ніж мої мрії.

Сьогодні ти розмовляєш з одним тренером. Вже думаєш лише про цю команду, вже дивишся відео про них, потроху знайомишся з командою. Розмови лише про них. Тренер телефонує і каже, що чекає на збори. Потім щось не вийшло, клуби не домовилися. З’являється нова команда, знову телефонує головний тренер.

Розмови з наставниками таких команд впливають, вони заряджають. Ти вже хочеш грати за нього і за цю команду. Ти вже зосередився, в голові лише одна команда. І коли так з одним тренером, другим, третім… Більше не хочеш переживати за це все. Просто не залишається емоцій», – сказав Мудрик в ефірі YouTube-каналу Влади Седан.