Зірка крузервейту Майріс Брієдіс незадоволений тим, як Латвія допомагає Україні.

37-річний латвійський крузер опублікував у своєму Twitter інфографіку з даними про те, яку частку від власного оборонного бюджету країни світу віддають Україні на допомогу в війні з росією.

Латвія виявилась найщедрішою в цьому списку, однак у Майріса Брієдіса це викликало не гордість, а обурення: «Відкрийте нарешті очі і подумайте, що це означає для нашої країни». У коментарях багато підписників засудило боксера: «Чувак, останній бій з Опетая дуже погано вплинув на твою психіку. Як інакше захистити себе, як не максимальною підтримкою українців?

Нагадаємо, в Латвії бойкотували трансляцію бою Брієдіса з Джеєм Опетая через його нечітку позицію щодо нападу росії на Україну. Раніше його критикували на батьківщині за поширення відео з лукашенком та антивакцинаторами.

У 2018-му Олександр Усик здолав Майріса за одноголосним рішенням суддів в рамках кубка Мухамеда Алі. Дружина українського чемпіона тепер вже у надважкій вазі Катерина зізнавалась, що латвієць був найважчим суперником в кар’єрі Усика.