2 листопада донецький «Шахтар» прийматиме у Варшаві німецький «Лейпциг» у рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Поєдинок заключного туру групи F розпочнеться о 19:45 за Києвом. У прямому ефірі гру можна буде переглянути в Україні за підпискою на медіасервісі MEGOGO та платформі Volia TV.

Команди зустрічалися у першому турі групи і тоді «гірники» сенсаційно розгромили суперника в гостях із рахунком 4:1. Потім підопічні Ігора Йовічевіча поступилися «Реалу» та оформили три нічийні результати – з тими ж мадридцями та двічі з «Селтіком».

«Шахтар» за собою веде Михайло Мудрик – український вінгер став відкриттям сезону та забив уже три голи у поточному сезоні ЛЧ. З кадрових проблем варто відзначити відсутність Мар’яна Шведа, який наразі не відновився після травми. Пошкодження є і в Олександра Зубкова, але він потрапив до заявки на гру.

Розгром від «Шахтаря» спричинив відставку наставника «Лейпцига» Доменіко Тедеско, а його місце посів Марко Розе, який зумів реанімувати колектив.

«Лейпциг» програв «Реалу», а потім двічі переміг «Селтік» і минулого туру взяв реванш у мадридців. У підсумку у німців на три очки більше, ніж у «Шахтаря», тож команду влаштує навіть нічия, щоб вийти у плей-офф ЛЧ. «Гірники» мають перемагати, а в протилежному випадку українці вирушать до плей-офф Ліги Європи.