Керманич Кривбаса Юрій Вернидуб вважає, що команда сама вигадала собі проблеми у матчі 10 туру УПЛ проти Динамо (1:3).

– Ми поступилися 1:3, але, якщо чесно, то гра була непогана. Мені сподобалося, як ми діяли, особливо у перші 20 хвилин. Все виходило, але бракує концентрації. Припустилися двох помилок і пропустили два голи. Зробили гарний подарунок Динамо. Ми готувалися та просили не грати через центр, але обрізалися і відразу отримали контратаку.

А другий гол – взагалі «шедевр», щось говорити… Найголовніше, що хлопці не зупинилися, забили наприкінці першого тайму та повернулися до гри. Вийшли на другий тайм з гарним настроєм показати себе. Були моменти, щоб зрівняти рахунок, але забити не вдалося. А Динамо навпаки забило ще. Вітаю Київ. Працюватимемо далі, щоб показувати якісніший футбол, а не такий, як сьогодні. Прикро, що через помилки хлопців ми пропускаємо м’ячі.

– Що вам потрібно, щоб трохи підняти команду у турнірній таблиці?

– Я думаю, що найбільше потрібен час. У нас повністю нова команда збиралася. Не можна зігратися за один-два місяці. Плюс у нас у країні війна. Ті збори, які ми проводили… Не було ні нормальних спарингів, не було можливості нормально підготуватися.

Але зараз у нас весь чемпіонат незрозумілий. Те саме Динамо скільки вже втратило очок. Той самий Шахтар. Але головне, що чемпіонат відбувається, і ми граємо. Хлопцям, які нас захищають, потрібні емоції. Багато фанатів зараз воюють, захищають нашу країну. Це головне. Якщо проведемо чемпіонат до кінця, то гратимемо у єврокубках. Потрібно терпіння. Головна перемога це перемога нашої країни над Росією. А потім усе налаштується, уже приходитимуть люди.