Цьогорічний провал київського «Динамо» на старті нинішнього сезону, особливо в чемпіонаті України, надовго запам’ятається вболівальникам. Столичний колектив має солідну фанатську базу по всій країні, але вболівальники навряд чи згадають такі жахливі виступи в історії клубу.

Таку думку висловив легендарний футболіст «Динамо» Олег Кузнєцов у коментарі порталу «Рейтинг букмекерів». Він припустив, що проблеми у результатах команди є наслідком нездорової атмосфери у колективі.

«Не знаходжуся всередині команди, але, можливо, в роздягальні зараз не все гаразд. Дивно, що й преса повсякденно сприймає такі результати «біло-синіх». Пів країни вболіває за «Динамо», але такого провалу ніхто не пам’ятає. У такий час навпаки, треба, щоб команда доставляла радість, а її нема. Дуже сподіваюся, що у «динамівців» прокинеться гордість та бажання позитивно здивувати своїх уболівальників. А щодо майбутнього поєдинку з АЕКом та шансів на вихід до плей-оф Ліги конференцій – нехай динамівці згадають минулий сезон, у якому перемогла італійська «Рома». Виходить, можна знайти мотивацію для цього турніру», — сказав Кузнєцов.