Футбол

Легенда Динамо знайшов стимул для команди Луческу

Екс-захисник «біло-синіх» Олег Кузнєцов проаналізував ситуацію у київській команді.

«За останні 20-25 років точно не пам’ятаю, щоб Динамо виглядало так безпорадно. Можливо, у єврокубках щось подібне й було, але у чемпіонаті я на своїй пам’яті такого не пригадаю.

Передсезонна підготовка пройшла нормально, Мірча Луческу нічого не вигадував, було багато контрольних матчів із сильними суперниками. «Біло-сині» раніше за всіх розпочали роботу, то ж до початку чемпіонату мали бути на голову сильнішим за конкурентів, оскільки багато команд набирали футболістів ледь не за залишковим принципом, і часу на підготовку до офіційних матчів у них було набагато менше. Але виходить, що зараз Динамо – одна з найгірших команд. А розмови про велику кількість роз’їздів – непереконливі.

Напевно, президент клубу розмовляв із футболістами, яким має бути соромно так виглядати в Європі. Мабуть, багато гравців не розуміють, що означає футболка Динамо. А щодо майбутнього поєдинку з АЕКом та шансів на вихід до плей-оф Ліги конференцій – то нехай динамівці згадають минулий сезон, у якому перемогла італійська Рома. Виходить, можна знайти мотивацію для цього турніру.

Пів країни вболіває за Динамо, але такого провалу ніхто не пам’ятає. У такий час навпаки потрібно, щоб команда приносила радість, а її немає. Дуже сподіваюся, що у динамівців прокинеться гордість та бажання позитивно здивувати своїх вболівальників», – сказав Кузнєцов у коментарі РБ.

Нагадаємо, після 4-х турів АЕК йде у турнірній таблиці групи В третім з трьома балами, Динамо наразі без очок. Перемога залишає киянам шанс потрапити у Лігу конференцій. Початок зустрічі о 19:45.

Editor

Recent Posts

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

18 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

18 часов ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

19 часов ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

24 часа ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

2 дня ago