Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик підтвердив готовність вийти на ринг із британським боксером Тайсоном Ф’юрі. Українець прийняв виклик грізного суперника.

Відповідь Усіка на виклик Ф’юрі доступна на YouTube-каналі Esnews.

Володар чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (20-0; 13 КО) поділився планами та розповів про своїх наступних суперників. Одним із них стане британський важкоатлет Тайсона Ф’юрі (32-0-1; 23 КО), який утримує чемпіонський пояс за версією WBC.

Протистояння Усик — Ф’юрі чекають на шанувальників боксу всього світу. Передбачалося, що воно могло відбутися наприкінці 2022 року, проте українець після повторної перемоги над Ентоні Джошуа відмовився виходити на ринг у найближчі пів року. Він битиметься з Ф’юрі наступної весни, команди спортсменів вже обговорюють контракт на бій.

Водночас сам Тайсон Ф’юрі намагається чинити на майбутнього суперника психологічний тиск. Британець саркастично жартує з українця, якого обрав мішенню для принизливих висловлювань. Це частина спорту, що чудово розуміє Усик. Олександр тільки зараз відповів Тайсон.

«Ф’юрі, ти просто занадто багато п’єш. Ти — алкоголік. Чуєш мене, Тайсон? Це все, що я хотів тобі сказати. Алкоголік», — заявив Олександр Усик.