Активні вболівальники Динамо вже не можуть дочекатися зміни головного тренера.

Саме тому один із пабів Києва виготовив пиво, де на етикетці зображений Мірча Луческу з рушником на голові та надпис «Go Away» («Іди геть» – прим.). Його презентували на випадок відставки румунського фахівця.

«Сьогодні ми вперше презентуємо пиво, зварене спеціально для Кутового пабу на потужностях заводу Rodbrau. Лімітовану партію створено під особливу подію – майбутню відставку Мірчі Луческу. Ми віримо в те, що вже досить скоро Динамо змінить головного тренера, і в цей день кожен з вас зможе відкрити пляшечку нашого темного і насолодитись цим моментом на повну!

Так, ми дуже хочемо свята. Хочемо зміни власників Динамо, хочемо перемоги України у війні. Це будуть великі і гучні свята. Але поки вони десь далеко на обрії. А відставка Луческу – вона вже поряд, навіть палкі його шанувальники відчувають, що все іде не за планом, і перестають сприймати це одвічне ниття про суддів, переїзди, грали добре і програли.

Термін придатності нашого пива – 120 діб. Нумо сподіватись, що ці пляшечки вдасться використати за призначенням, і ми забудемо діда з рушником на голові як страшний сон», – зазначили на сторінці пабу в Instagram.