Український суперважкоатлет Владислав Сіренко висловився з приводу того, що чинний чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик перестав працювати з його нинішнім тренером Джеймсом Алі Баширом.

За словами Сіренка, боксер і тренер змогли порозумітися.

«Почнемо з того, що дуже важливий нюанс — побутові моменти. Я впевнений, що вони мали непорозуміння у багатьох речах. Плюс абсолютно різні культури, країни, інша ментальність. Ми абсолютно різні люди.

Я дуже гнучкий. Я багатьох можу розуміти, багато що можу розуміти. Я дуже простий у цьому плані. Я довгий час спостерігав за Баширом. Я почав аналізувати його поведінку. Наразі поведінка Алі Башира в якихось моментах не є для мене сюрпризом. Я можу передбачати його події. Ми вже один до одного притерлися.

У мене з Алі Башир прекрасні стосунки, ми один одного дуже добре розуміємо. Мені з ним зручно. Можливо, Олександру було з ним некомфортно. Я не хочу вдаватися до подробиць щодо його команди. Думаю, це не суть нашої розмови. Можливо, якісь побутові моменти, щось між ними сталося, чого ми не знаємо і ніколи не дізнаємося», — сказав Сіренко в інтерв’ю ютуб-каналу «Два бокові».