Український народ і футбол вкотре демонструють свою незламність навіть на тлі жахіть війни.

Лівий берег провів офіційне відкриття свого новенького стадіону. На урочистості запросили зіркову компанію – Андрія Павелка, Анатолія Дем’яненка, Олексія Михайличенка, Олега Протасова, Миколу Павлова та інших.

Арена вміщує близько 5000 глядачів, має підігрів та автоматичний полив. На ній зможуть проводити свої матчі молодіжна та жіночі збірні України. Також Лівий берег обіцяв ділитися своєю інфраструктурою з професіональною командою ЗСУ Київський клуб готовий надати команді ЗСУ стадіон для матчів чемпіонату України , якщо ідею її створення втілять у життя. Сьогодні ж бійці 93 ОМБр Холодний Яр отримали від президента клубу Миколи Лавренка важливі девайси для знищення ворога на передовій.

Нагадаємо, минулого сезону Лівий берег був одним з лідерів Другої ліги і мав хороші шанси на підвищення у класі (на момент зупинки чемпіонату вони йшли другими у турнірній таблиці). Війна змусила київську команду призупинити свої виступи, однак вже у сезоні 2023/24 клуб планує повернутися у змагання серед професіоналів.