Футбол

Шахтар відхилив прохання киян у перенесенні Класичного

Дирекція Прем’єр-ліги і Шахтар відмовилися переносити центральний поєдинок 7-го туру УПЛ, який відбудеться 16 жовтня у Львові.

Керівництво Динамо зверталося до Шахтаря, щоб перенести поєдинок 7-го туру УПЛ на 17 жовтня, або ж зіграти Класичне у Польщі. Однак згоди на це отримано не було, повідомляє ТаТоТаке.

Журналіст Ігор Циганик інформацію підтвердив, дещо доповнивши її.

«Всі мені будуть знову розказувати що я упереджено ставлюсь до Прем’єр ліги, але дивіться. Ми всі говоримо про повагу. Зараз Динамо та Шахтар підтримують одне одного в соцмережах, де тільки можна. Але Шахтар, знаючи, що йому грати два матчі проти Реала, звернувся до Львова, і їхній матч перенесли. Я вважаю що можна було б тоді переносити поєдинки Динамо і СК Дніпро-1, але вони не звернулися, сказали що будуть грати.

Наскільки я знаю, у Прем’єр лізі казали, що якщо учасник єврокубків просить перенести матч, то його переносять. Під час війни навіть необов’язкова згода суперника. Я чув цю розмову, в мене є свідки. Зараз Динамо звернулося з проханням перенести гру, але Шахтар і Прем’єр ліга не пішли назустріч.

Шахтар грав у вівторок, Динамо – в четвер, а матч – у неділю. Я сам проти переносів, але Шахтар сам першим зробив цей прецедент. Невже важко «респектнути»? Ви ж перші перенесли гру, перші почали це. А зараз, коли Динамо звертається, ваш головний, як ви кажете, друг поза футбольним полем і головний суперник на футбольному полі.

Ніхто навіть не пішов назустріч, бо зараз на перший план виходять очки і гроші зароблені. Звичайно, що зараз взяти «тепле» Динамо набагато простіше. Якщо ми так робимо, то давайте, не будемо говорити про якусь повагу один до одного. І не треба розказувати, що ми всіх підтримуємо.

Якщо все за правилами, то не переносьте гру з Львовом, не робіть прецедент. Бо якщо всі учасники єврокубків будуть переносити поєдинки, то ми чемпіонат до 26-го року не закінчимо», – сказав Циганик в ефірі Циганик Live.

Поєдинок Шахтар – Динамо стартує 16 жовтня о 17:00 на Арені Львів. Обидві команди зіграли в УПЛ по 5 матчів – «гірники» набрали 13 очок і посідають 2 місце, а кияни йдуть 8-ми, маючи 9 балів.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

3 часа ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

15 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

17 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

20 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago