У неділю, 16 жовтня, у Львові донецький «Шахтар» та київське «Динамо» проведуть матч у рамках сьомого туру української Прем’єр-ліги.

Стартовий свисток на «Арені Львів» пролунає о 17:00. Гра пройде за порожніх трибун. У прямому ефірі переглянути матч можна буде в ефірі офіційного транслятора УПЛ Setanta Sports.

Для клубів це буде перша зустріч після початку повномасштабного вторгнення Росії.

«Шахтар» у новому сезоні набрав уже 13 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці слідом за «Дніпром-1». Перед майбутньою зустріччю «гірники» зіграли внічию з «Реалом» і продовжують боротьбу за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів.

«Динамо» переживає складний період, зазнавши чотири поспіль поразки у Лізі Європи. В УПЛ у команди Мірчі Луческу дев’ять очок і лише восьме місце у таблиці. При цьому у киян травмовані воротарі Бущан та Бойко, а також лідер півзахисту Шапаренко.

Минулого разу команди зустрічалися 3 жовтня 2021 року в рамках чемпіонату України та не змогли визначити переможця – 0:0. Загалом з початку незалежності України клуби провели 100 матчів. 39 перемог у «Шахтаря», 35 – у «Динамо», а ще 26 разів команди грали внічию.

«Шахтар» – «Динамо»

УПЛ, 7 тур

Неділя, 16 жовтня, Львів, стадіон «Арена Львів», 17:00

Трансляція: Setanta Sports

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Орієнтовні склади команд:

«Шахтар»: Пятов, Тейлор, Матвієнко, Бондар, Конопля, Степаненко, Зубков, Джурасек, Судаков, Мудрик, Сікан

«Динамо»: Нещерет, Дубінчак, Сирота, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Кабаєв, Циганков, Буяльський, Бєсєдін