Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки матчу 4-го туру Ліги Європи проти французького «Ренна» (0:1).

– Чому немає гостроти після завершення атак? Завдяки чому це можна виправити напередодні матчу із «Шахтарем» та боротьби за Лігу конференцій?

– Хочу сказати, що ми грали проти дуже сильної команди, яка провела хорошу роботу на трансферному ринку. У них 15 футболістів приблизно одного рівня вартістю 20-25 мільйонів, і вони коштують цих грошей. Я майже впевнений, що цього сезону вони завершать чемпіонат на другому місці після ПСЖ.

Можу лише привітати нашу команду, потрібно враховувати усі ті проблеми, з якими нам довелося зустрітися, а також велику кількість переїздів. Не вистачило не лише гостроти, а і свіжості, концентрації, що призводило до помилок. То після ауту пропускаємо, то після кутового. Програємо 0:1, 1:2. Зараз у нас такий графік, що ми не можемо нормально сконцентруватися на тренуваннях, а маємо постійно переїжджати. Сподіваюся, після недільного матчу із «Шахтарем» у понеділок ми повернемося до Києва, щоб гравці трохи побули зі своїми сім’ями.

Повторюся, хочу привітати свою команду, адже попри усі труднощі, вважаю, сьогодні ми дуже добре відіграли матч.