Відомий журналіст та коментатор Дмитро Джулай висловився з приводу воротаря «Реала» Андрія Луніна, який через травму Тібо Куртуа отримав шанс у основі команди.

«Найважливіше те, що Лунін нарешті отримав цей шанс вийти на поле в Ла Лізі та Лізі чемпіонів. Усі розуміють, що поки що Куртуа здоровий – він гратиме 95% матчів. У воротаря є своя роль у команді, він виходить тоді, коли це потрібно команді. І якщо Лунін залишається в «Реалі», то він вважає, що йому так потрібно на цьому етапі кар’єри. Я не критикував би Андрія за те, що він залишився влітку в Мадриді.

Потрібно розуміти, який має бути рівень навіть у резервного кіпера «Реала». Кожен сам вирішує.

Крім того, воротарі спокійно можуть грати на топ-рівні після 30 років. Звісно, ​​нам хочеться бачити Луніна у кожному матчі на полі. І якщо йти, то куди? Щоб це була команда ближче до лідерів, з амбіціями», — сказав Джулай.

Андрій Лунін: кар’єра в Реалі

Лунін раніше двічі у минулому сезоні грав в рамках Ла Ліги та двічі у рамках Кубку Іспанії. За ці 4 матчі він пропустив 4 голи.

У сезоні 2020/21 він зіграв один матч за “Реал” – це була кубкова гра проти “Алькояно”. Мадридський клуб тоді сенсаційно програв з рахунком 1:2.