Новини

5 причин, через які фінал ЛЧ виграє Челсі/Ман Сіті, відео

29 травня відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зіграють Манчестер Сіті і Челсі.

Зовсім недавно команди зіграли в чемпіонаті і тоді перемогу святкували футболісти столичної команди.

Багато хто вважає, що в тій грі наставник «городян» Пеп Гвардіола навмисно не став належним чином розкривати стратегію на майбутній фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Тим часом Ютуб-канал М’ЯЧ Production представив ролик, в якому озвучив п’ять причин, за якими повинен перемогти Челсі або ж Манчестер Сіті.

5 причин для перемоги Манчестер Сіті

  1. Фланги оборони. Крайні захисники «городян» набрали прекрасну форму і зараз показують кращу гру в Європі
  2. Гвардіола добре вивчив Тухеля. В Англії між тренерами вже пройшло два протистояння і обидва завершилися перемогою німецького наставника. В останніх матчах лондонцям довелося вмирати на полі, а Манчестер Сіті, який став чемпіоном достроково, міг грати розслаблено.
  3. Статистичні показники. Вони повністю на боці «городян», які в кожному матчі сезону перевершували практично будь-якого суперника.
  4. Фінальне рішення в атаці. У Челсі жахлива реалізація, аристократи восьмі в сезоні за якістю реалізації гольових моментів, а Сіті — на першому.
  5. Сіті почало щастити в Лізі чемпіонів. Раніше команда наносила 30 ударів по воротах і не забивала. У цьому сезоні команда забиває голи своєчасно.

5 причин для перемоги Челсі

  1. Гра півзахисника Нголо Канте. Хавбеки Манчестер Сіті діють за рахунок пасу, а французький футболіст може перехопити будь-яку передачу.
  2. Тиск на Сіті і особисто на Гвардіолу. Тухелю та Челсі ніхто нічого не скаже, вони і так стрибнули вище голови. Для іспанського тренера це перший фінал за 10 років, а для Сіті — перший в історії. Ми пам’ятаємо, як Сіті і Гвардіола не справляються з тиском.
  3. Гра один в один. «Городяни» часто намагаються обіграти суперника, але захисники Челсі дуже сильні в відборі і мало пропускають.
  4. Гнучкість Тухель. Він перемагає всіх, хто б і що проти нього не придумував. Команда обіграла Реал, а також здобула найважливіші перемоги в чемпіонаті Англії в останніх матчах.
  5. Досвід і історія. Тухель другий рік в фіналі Ліги чемпіонів, Челсі взагалі програв лише один з п’яти фіналів останнім часом.
Editor

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

7 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

9 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

15 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

19 часов ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago