29 травня відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зіграють Манчестер Сіті і Челсі.

Зовсім недавно команди зіграли в чемпіонаті і тоді перемогу святкували футболісти столичної команди.

Багато хто вважає, що в тій грі наставник «городян» Пеп Гвардіола навмисно не став належним чином розкривати стратегію на майбутній фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Тим часом Ютуб-канал М’ЯЧ Production представив ролик, в якому озвучив п’ять причин, за якими повинен перемогти Челсі або ж Манчестер Сіті.

5 причин для перемоги Манчестер Сіті

  1. Фланги оборони. Крайні захисники «городян» набрали прекрасну форму і зараз показують кращу гру в Європі
  2. Гвардіола добре вивчив Тухеля. В Англії між тренерами вже пройшло два протистояння і обидва завершилися перемогою німецького наставника. В останніх матчах лондонцям довелося вмирати на полі, а Манчестер Сіті, який став чемпіоном достроково, міг грати розслаблено.
  3. Статистичні показники. Вони повністю на боці «городян», які в кожному матчі сезону перевершували практично будь-якого суперника.
  4. Фінальне рішення в атаці. У Челсі жахлива реалізація, аристократи восьмі в сезоні за якістю реалізації гольових моментів, а Сіті — на першому.
  5. Сіті почало щастити в Лізі чемпіонів. Раніше команда наносила 30 ударів по воротах і не забивала. У цьому сезоні команда забиває голи своєчасно.

5 причин для перемоги Челсі

  1. Гра півзахисника Нголо Канте. Хавбеки Манчестер Сіті діють за рахунок пасу, а французький футболіст може перехопити будь-яку передачу.
  2. Тиск на Сіті і особисто на Гвардіолу. Тухелю та Челсі ніхто нічого не скаже, вони і так стрибнули вище голови. Для іспанського тренера це перший фінал за 10 років, а для Сіті — перший в історії. Ми пам’ятаємо, як Сіті і Гвардіола не справляються з тиском.
  3. Гра один в один. «Городяни» часто намагаються обіграти суперника, але захисники Челсі дуже сильні в відборі і мало пропускають.
  4. Гнучкість Тухель. Він перемагає всіх, хто б і що проти нього не придумував. Команда обіграла Реал, а також здобула найважливіші перемоги в чемпіонаті Англії в останніх матчах.
  5. Досвід і історія. Тухель другий рік в фіналі Ліги чемпіонів, Челсі взагалі програв лише один з п’яти фіналів останнім часом.