Футбол

Довбик намагається врятувати зіркового тренера від покарання за скандальну заяву

Комітет з етики та чесної гри УАФ збирається розглянути заяву головного тренера Вереса Юрія Вірта на адресу форварда СК Дніпро-1 Артема Довбика.

Рівненський клуб отримав листа від Комітету з етики та чесної гри УАФ щодо скандальної заяви Юрія Вірта у роздягальні команди після поразки від СК Дніпро-1 в 3-му турі УПЛ (0:2).

«Комітет з етики та чесної гри інформує Вас про те, що на наступному засіданні розгляне Ваші висловлювання від 03.09.2022 після матчу 3-го туру УПЛ сезону 2022/23 СК Дніпро-1 – Верес стосовно умисного завдання тілесних ушкоджень футболісту СК Дніпро-1 Довбику А.О., що може мати ознаки вияву неповаги до суперника (п.1.9 ч.1 ст.12 Кодексу етики та чесної гри) та недостойного прийняття поразки у матчі (п.1.12 ч.1 ст.4 Кодексу етики та чесної гри).

З метою забезпечення стандартів мінімальної процедури, прошу надіслати письмові пояснення стосовно наявності або відсутності вищевказаних порушень», – йдеться у листі, який опублікував блогер Дмитро Поворознюк у своєму Instagram.

Поворознюк також зазначив, що Артем Довбик направив відповідь в комітет, в якій зазначив, що не має претензій до наставника Вереса.

Нагадаємо, після поразки від СК Дніпро-1 Юрій Вірт не добирав слова у роздягальні, заявивши, що він «Довбика пере*бав би раз нах*й».

Editor

Recent Posts

Легенда Манчестер Юнайтед вболіватиме за Усика у бою з Ф’юрі

Легендарний захисник «Манчестер Юнайтед» збірної Англії Ріо Фердінанд поділився думкою про майбутній бій чемпіона світу…

15 минут ago

Футболіст Металіста висловився про майбутнє клубу

Вінгер харківського "Металіста" Євген Рязанцев поділився інформацією щодо майбутнього клубу. Час від час в ЗМІ…

36 минут ago

Тренер Ф’юрі очікує від нього нокауту в поєдинку проти Ф’юрі

Шугар Хілл Стюард, тренер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі, поділився…

56 минут ago

Мудрик розповів, чи зможе зіграти на Євро-2024

Вінгер лондонського "Челсі" Михайло Мудрик висловився щодо готовності зіграти на Євро-2024 попри нещодавнє ушкодження. Мудрик…

1 час ago

Ребров висловився стосовно президентства Шевченка в УАФ

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився думками щодо діяльності Андрія Шевченка на посаді…

2 часа ago

Леонід Буряк висловився про суперництво Динамо та Шахтаря

Легенда "Динамо" Леонід Буряк поділився думками щодо конкуренції київського клубу з донецьким "Шахтарем". У середу…

2 часа ago