Нападник «містян» Жозе Вітор, який на правах оренди захищає кольори Шерифа, повідав, як витримав шалену конкуренцію за артефакт від легенди світового футболу після матчу 2-го туру групового етапу Ліги Європи (0:2).

«Футболка Роналду у мене, і це безцінно. І при цьому на ній є автограф Кріштіану! Пам’ятаю, як після жеребкування, яке відвело нам у групу Манчестер Юнайтед, ми в команді мало не билися у суперечці про те, хто зможе отримати футболку Кріштіану.

Після фінального свистка матчу з МЮ я підійшов до Роналду, привітав його з грою і запитав: «Кріштіану, можна твою футболку?» Він сказав: «Будь спокійний, я віддам тобі її у роздягальні». Він це сказав спокійно та впевнено, але я нервувався, бо бачив, як решта гравців нашої команди також підходила до Кріша з аналогічним проханням. Я не витримав, і підійшов до Роналду ще раз: «Кріштіану, твоя футболка моя, так?» На що той повторив, щоб я не хвилювався.

І Кріштіану, зрештою, виконав обіцянку. Ми зустрілися біля нашої роздягальні, він віддав мені свою футболку і навіть на ній розписався. Це був дуже важливий день для мене! Я потім навіть не міг заснути – так мене схвилювало ставлення Роналду до мене», – цитує Вітора Globo.

Нагадаємо, у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи Манчестер Юнайтед здолав Шериф з рахунком 2:0, а Роналду забив свій дебютний гол у цьому турнірі.

Жозе Вітор (також відомий як Пернамбуко) приєднався до Львова у лютому 2019 року. У складі «містян» забив 3 голи у 33 матчах. 2020-й провів у оренді в тбіліському Динамо. У травні 2021-го вирушив до норвезького Буде-Глімт, звідки наприкінці грудня повернувся до Львова. З січня 2022-го – орендований Шерифом. Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.