Футбол

Луческу знайшов виправдання черговому фіаско

Головний тренер Динамо Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції пояснив поразку від АЕКа в другому турі Ліги Європи 2022/23.

Після сенсаційної поразки від АЕКа з Ларнаки у другому турі Ліги Європи кияни залишаються єдиною командою групи B, яка ще не набрала жодного очка. Як наслідок, Динамо опустилося на останню сходинку квартету, а шанси на вихід у плей-офф значно погіршилися. В УПЛ справи киян теж йдуть не надто вдало – дві поразки у трьох матчах і місце в другому десятку турнірної итаблиці.

На післяматчевій прес-конференції у Кракові наставник «біло-синіх» Мірча Луческу проаналізував чергову невдачу своєї команди.

– Містере, що завадило Динамо досягти позитивного результату?

– Психологічний стан. Ми домінували на полі, особливо в другому таймі, та загалом провели хороший матч. Доходили до зони завершення, проте не могли віддати останній пас. Наші помилки лежать не в технічній чи тактичній площині, а випливають лише з психологічного стану. Через це ми погано почали матч, пропустили швидкий гол і дали Ларнаці можливість оборонятися та контратакувати впродовж решти поєдинку.

Шкода, що наш гол не був зарахований, адже, наскільки я бачив, офсайду в цьому моменті не було. Навіть VAR припускається помилок.

У складній ситуації, в якій ми зараз перебуваємо, Динамо потрібна була перемога, і ми намагалися зробити для цього все, що могли.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

17 часов ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago