Головний тренер Динамо Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції пояснив поразку від АЕКа в другому турі Ліги Європи 2022/23.

Після сенсаційної поразки від АЕКа з Ларнаки у другому турі Ліги Європи кияни залишаються єдиною командою групи B, яка ще не набрала жодного очка. Як наслідок, Динамо опустилося на останню сходинку квартету, а шанси на вихід у плей-офф значно погіршилися. В УПЛ справи киян теж йдуть не надто вдало – дві поразки у трьох матчах і місце в другому десятку турнірної итаблиці.

На післяматчевій прес-конференції у Кракові наставник «біло-синіх» Мірча Луческу проаналізував чергову невдачу своєї команди.

– Містере, що завадило Динамо досягти позитивного результату?

– Психологічний стан. Ми домінували на полі, особливо в другому таймі, та загалом провели хороший матч. Доходили до зони завершення, проте не могли віддати останній пас. Наші помилки лежать не в технічній чи тактичній площині, а випливають лише з психологічного стану. Через це ми погано почали матч, пропустили швидкий гол і дали Ларнаці можливість оборонятися та контратакувати впродовж решти поєдинку.

Шкода, що наш гол не був зарахований, адже, наскільки я бачив, офсайду в цьому моменті не було. Навіть VAR припускається помилок.

У складній ситуації, в якій ми зараз перебуваємо, Динамо потрібна була перемога, і ми намагалися зробити для цього все, що могли.