Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, розкрив несподівані подробиці про перемовини щодо бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

«На цю мить в Усика немає контракту ні з ким. Тож він чекає на бій на Близькому Сході, який, на мою думку, має відбутися навесні наступного року. Саудити хотіли, щоб бій між українцем та Ф’юрі відбувся в грудні, тому Тайсон наполягав на поєдинку до кінця року, але Олександр ще не готовий.

Я вважаю, що ми чудово попрацювали разом з його командою. Я не пам’ятаю, скільки боїв ми провели разом — сім чи шість. Вони принесли Усику величезні гроші. Він був блискучим. Гадаю, що саудівці все ще думають про бій за титул абсолютного чемпіона. В останньому поєдинку вони викупили права. Якщо вони знову це зроблять, буде важко вивести ціну на новий рівень без співпраці з Усиком.

Тож він у хорошому становищі. Алекс Красюк, Егіс Клімас – його оточує хороша команда, тому я впевнений, що він почекає, відпочине зі своєю родиною і подивиться, що буде далі.

Не думаю, що Усик збирається продовжувати ще п’ять років битися з усіма претендентами в дивізіоні. Він був абсолютним чемпіоном світу в важкій вазі, об’єднав всі титули у дивізіоні. Тож тепер він певно хоче провести поєдинок за абсолюта в королівському дивізіоні. Він вже не молодий.

Це я кажу лише як фанат, я насправді не говорив з ним про це, але я не думаю, що він довго залишатиметься на ринзі, якщо стане абсолютним чемпіоном. Скоріше за все, він після цього повісить рукавиці на цвях.

Проблема в тому, що як тільки ви виходите на такий рівень заробітку, не хочеться повертатися до невеликих сум, проводячи обов’язкові або добровільні захисти, коли тобі це насправді не потрібно», – цитує Едді Хірна Bad Left Hook.