Футбол

Хаві розлютився від чергової поразки Барселони в грі з Баварією

Головний тренер Барселони Хаві залишився невдоволений результатом матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Баварії.

«Ми були кращі за інтенсивністю, також фізично. Перший тайм був чудовий, але таку гру програвати не можна. Це був день для перемоги, а не для нічиєї. Я розлючений. Барселона створила сім моментів і не забила гол. Пишаємося тим, що ми переграли їх, але перший гол був помилкою.

Потрібно знати, як конкурувати на кутових та в переході, а також бути ефективнішим. Баварія була дуже чіткою, вона знала, як робити переходи, і вміє конкурувати. Ми ж лише на початку шляху. Перший тайм був чудовим. Ми добре домінували, фізично та інтенсивно. Ми заслужили перемогу.

Я розлючений, я не люблю програвати. Барселона цього не заслужила. Ми були кращими за Баварію. Ми створили багато моментів. В матчах Ліги чемпіонів ви не можете собі дозволити такі дрібні помилки, за них в кінцевому підсумку ви розплачуєтеся. Результат поганий, гра хороша.

Помилки повинні бути зведені до мінімуму. Ефективності бракує. У нас була золота можливість, її слід було виграти, і ти йдеш програвшим. Пенальті на Дембеле? Я попросив бути арбітра чесним, він сказав мені, що це не пенальті», – наводить слова Хаві Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Баварія знову перемогла Барселону – цього разу 2:0. Голами відзначались Лукас Ернандес та Сане. Це вже четверта поспіль поразка «блаугранас» від мюнхенського гранда.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

9 минут ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

12 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

15 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

17 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago