Головний тренер Барселони Хаві залишився невдоволений результатом матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Баварії.

«Ми були кращі за інтенсивністю, також фізично. Перший тайм був чудовий, але таку гру програвати не можна. Це був день для перемоги, а не для нічиєї. Я розлючений. Барселона створила сім моментів і не забила гол. Пишаємося тим, що ми переграли їх, але перший гол був помилкою.

Потрібно знати, як конкурувати на кутових та в переході, а також бути ефективнішим. Баварія була дуже чіткою, вона знала, як робити переходи, і вміє конкурувати. Ми ж лише на початку шляху. Перший тайм був чудовим. Ми добре домінували, фізично та інтенсивно. Ми заслужили перемогу.

Я розлючений, я не люблю програвати. Барселона цього не заслужила. Ми були кращими за Баварію. Ми створили багато моментів. В матчах Ліги чемпіонів ви не можете собі дозволити такі дрібні помилки, за них в кінцевому підсумку ви розплачуєтеся. Результат поганий, гра хороша.

Помилки повинні бути зведені до мінімуму. Ефективності бракує. У нас була золота можливість, її слід було виграти, і ти йдеш програвшим. Пенальті на Дембеле? Я попросив бути арбітра чесним, він сказав мені, що це не пенальті», – наводить слова Хаві Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Баварія знову перемогла Барселону – цього разу 2:0. Голами відзначались Лукас Ернандес та Сане. Це вже четверта поспіль поразка «блаугранас» від мюнхенського гранда.