Головний тренер МЮ Ерік тен Хаг прокоментував той факт, що вже 3 матчі поспіль в АПЛ він не випускає Кріштіану Роналду в основі. Він вважає, що португальцеві потрібен час, щоб адаптуватися до нового стилю гри.

Наставник «червоних дияволів» Еріку тен Хагу довелося пояснювати, чому останні кілька матчів він не ставить в основу португальського форварда Кріштіану Роналду. Його шанувальників хвилює той факт, що 3 останні ігри «Манчестер Юнайтед» він виходить лише під кінець другого тайму – вони вважають, що тен Хаг просто не дає йому проявити себе на полі.

А думка тренера «МЮ» кардинально протилежна. Він не проти виходу Роналду у стартовому складі команди, але це станеться лише тоді, коли він повністю адаптується до нового стилю гри, який запроваджує тен Хаг. Саме португалець повинен пристосуватися до нових умов, а не команда до його переваг у грі на полі.

Сам тренер упевнений, що незабаром це станеться, і Роналду зможе проявити себе за «Юнайтед» як в АПЛ, так і єврокубках. Тен Хаг не прихильник того, щоб слідувати почуттям і емоціям при прийнятті таких серйозних рішень. Роналду, незважаючи на всю його успішність і зірковість, повинен довести, що готовий підкорятися вказівкам тренера для того, щоб команда досягла успіху.

Варто уточнити, що востаннє у стартовому складі «МЮ» Кріштіану Роналду випускали ще 13 серпня на матч проти «Брентфорда». Тоді він завершився розгромом команди на виїзді з рахунком 0:4.