Легендарний український боксер Віталій Кличко ще понад 20 років тому навів шуму, а деякі його бої просто підкорили весь світ.

Один з таких поєдинків стався 26 червня 1999 року в лондонському районі Міллуол, коли українець боксував з нокаутером, чемпіоном світу за версією WBO, англійцем нігерійського походження Хербі Хайдом. Суперник Кличка багато говорив до бою, але в підсумку був відправлений у нокаут у другому раунді, а українець вперше став чемпіоном світу.

У 2001 році Віталій вийшов в ринг проти американця Росса Пьюріті, який три роки тому переміг його брата. За це Кличко-старший зірвав всю злість на супернику і забив його в 11-му раунді. Рефері зупинив бій через розсічення у американця.

У 2004 році Кличко знову вийшов мстити за брата і на цей раз вже проти зоряного Коррі Сандерса. До бою боксери вступили в словесну перепалку, але в рингу українець розставив всі крапки і в восьмому раунді рефері зупинив бій. Потім стало відомо, що у суперника Кличка лопнула барабанна перетинка від потужних ударів.

У 2008 році він провів бій з нігерійцем Семюелем Пітером. У восьмому раунді Пітер кілька разів опинявся на межі дострокової поразки, але вистояв і пішов на хвилинну перерву, проте продовжити бій не зважився.

У 2010 році Кличко-старший вийшов в ринг проти скандального Шенона Бріггса і переміг рішенням суддів.

У всіх цих поєдинках Кличко виглядав надмотивований і зумів довести свою силу.