Власник чемпіонського поясу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі готовий вийти на бій з українським чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

Про те, що Тайсон приступив до активних тренувань і готовий провести бій з Усиком, журналістам розповіло анонімне джерело з оточення британського боксера. Також цю інсайдерську інформацію підтвердив і менеджер українського чемпіона світу Егіс Клімас. Про це він повідомив у своєму інтерв’ю для американського блогу і навіть розповіло про деякі деталі майбутнього поєдинку.

Так, за словами Клімаса, ймовірність того, що цей бій відбудеться понад 80%, місцем проведення чемпіонського бою знову стане Саудівська Аравія. Поєдинок між чемпіонами хевівейту може відбутися або вже наприкінці цього року, або на початку наступного.

Менеджер упевнений, що його підопічний Олександр Усик переможе Ф’юрі і зробить це так само блискуче, як і в поєдинку з Ентоні Джошуа. Звичайно, між здоровенним британцем та українським спортсменом величезна різниця в антропометрії – зріст Усіка 191 см, вага 100,5 кг, тоді як Ф’юрі має зріст 206 см, а вага близько 125 кг. Але ніяк, що така різниця буде на руку одіозному Тайсону. Бій Усик – Ф’юрі обіцяє бути унікальним, адже ніколи в історії боксу абсолютний чемпіон світу не володів усіма чотирма титулами.